top of page
Center Gradient Transparent

HOME  /  PEOPLE /  INTERVIEWS

Interviews

Inspiring conversations from the House of Consciousness

Edmond Fokker ~ The World According To
41:39

Edmond Fokker ~ The World According To

"The World According To" is een serie gesprekken waarin we op zoek gaan naar perspectief, waarheid en zelfrealisatie. We ontwikkelden deze reeks interviews waarin we willen wegblijven van politieke statements en de waan van de dag. We richten ons op de schoonheid van het individu, nieuwe inzichten, existentiële vragen en levensbeschouwing. In deze aflevering spreekt Maria van Boekelen met Edmond Fokker van Crayestein over de verbindende kracht van muziek, zijn passie voor de viool en zijn bijzondere achtergrond en carrière. Dit interview, de muziek en het getoonde beeldmateriaal vallen onder het auteursrecht en blijven te allen tijden eigendom van World Of Consciousness. Het is niet toegestaan onze videobeelden te gebruiken voor commerciële doeleinden. Het is niet toegestaan om screenshots van deze video op een website te plaatsen zonder bronvermelding en of watermerk. Indien u gebruik wenst te maken van de beelden voor uitzendingen neemt u contact met ons op via info@worldofconsciousness.com. Embedden en delen staan we toe mits;- De video ongewijzigd – dat wil zeggen in originele vorm, duur en formaat – wordt aangeboden. - Het watermerk op de originele plek duidelijk zichtbaar in beeld is.- De video wordt voorzien van bronvermelding en hyperlink naar het origineel gepubliceerde werk op YouTube.- Hier voorafgaand toestemming voor is gegeven.Vragen? Stel ze vooral via info@worldofconsciousness.com World of Consciousness (www.worldofconsiousness.com) is een platform over bewustzijn, mind science en spiritualiteit en biedt inspirerende en waarheidsgetrouwe kennis en informatie. We bedienen een internationale community maar richten ons met deze interviewserie nadrukkelijk op het Nederlandstalige publiek.

Edmond persoonlijk ontmoeten?

Kom naar de muzikale avond!

 Uitverkocht 

Op 14 september organiseren we wederom een muzikale bijeenkomst in ons House of Consciousness te Rotterdam waar jij bij kan zijn!

 

Edmond Fokker neemt ons mee op een muzikale reis én deelt  bijzondere persoonlijke ervaringen. Hij verhaalt over zijn passie voor muziek en de verbinding die je met muziek kan realiseren.

Mis deze kans niet en bestel vandaag nog je kaartje! We hebben een beperkt aantal plaatsen.

bottom of page