top of page

Word onze Partner 

Vergroot je omzet

We zijn op zoek naar partners met passie voor eerlijke en duurzame producten die hun omzet mee willen laten groeien. Wij brengen je bedrijf onder de aandacht van onze bloeiende community in Nederlands eerste Awarehouse!

Bij WOC. werken we uitsluitend samen met bedrijven die onze kernwaarden omarmen. 

Woc-awarehouse.png

Breng jouw bedrijf of organisatie onder de aandacht in ons unieke Awarehouse!

WOC.

Partner Programma

Slechts €0,82 per dag

Voor een jaarabonnement exclusief btw.

Wij rekenen geen commisie op uw transacties

World of Consciousness is de nieuwe Nederlandse online community met een uitgebreid en zorgvuldig samengesteld aanbod van de beste diensten en producten op het gebied van bewustzijn, gezondheid en spiritualiteit.

 

Het hart van het WOC. platform wordt gevormd door het Awarehouse waar je nu ook goederen, diensten en geschenken kunt kopen van bedrijven die gevestigd zijn in Nederland.

Bereik veel potentiële kopers

De snelst groeiende gemeenschap voor bewuste ondernemers!

WOC. is jouw toegang tot de groeiende markt van een bewuste en gezonde levensstijl. 400 Miljoen mensen wereldwijd zijn geïnteresseerd en ook in Nederland blijft deze markt groeien. 86% van de Nederlanders is bereid hun levensstijl aan te passen voor een betere toekomst. Voor organisaties betekent dit kansen: 57% wil meer betalen voor duurzame producten/diensten en 50% kiest liever voor een duurzaam merk.

Eating Healthy Foods
Center Gradient Transparent
WOC.recommendations-mockup

Verzeker je vandaag nog van jouw plek!

Vergroot jouw  zichtbaarheid

Vanaf de vermelding op het WOC. platform, worden onze bezoekers doorverwezen naar jouw eigen website.


Klanten bestellen rechtstreeks bij jou. Jij beheert je eigen verkoop, verzending en facturering en onderhoudt direct contact met je klanten.

Zet de volgende stap en sluit je aan bij onze bloeiende community door een plek te reserveren in ons Awarehouse. Vergroot je zichtbaarheid op regionaal en nationaal niveau en laat ons jouw groeiende bedrijf ondersteunen.

Goed idee! Maar hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig! Je hoeft ons alleen maar de URL van de voorkeurspagina te vertellen waarnaar je wilt linken. Wij zorgen voor een introductietekst en voegen je toe aan onze lijst van aanbevelingen. Binnen 5 dagen ben je zichtbaar op ons platform.

Let op: WOC. behoudt zich het recht voor om teksten en afbeeldingen te wijzigen.

Happy Woman

Bij WOC. geloven we in eerlijkheid en transparantie. Daarom hoef je geen commissie af te dragen op basis van je verkopen. In plaats daarvan betaal je een bescheiden bedrag voor jouw plek op ons platform. Op deze manier bieden we een hoogwaardige omgeving waar jouw bedrijf kan floreren. Sluit je bij ons aan en word onderdeel van een gemeenschap die bewust onderneemt. Doe mee en bouw mee aan een betere wereld!

CORE VALUES

World of Consciousness® en de aangesloten bedrijven, individuen en instellingen onderschrijven de volgende kernwaarden:

 • Waardering voor relaties met vrienden, klanten, familie, medewerkers en gemeenschapsleden

 • Integriteit in alles wat we doen

 • Besef van de kracht van culturele diversiteit

 • Focus op groei, creativiteit en toegevoegde waarde

 • Vertrouwen in elkaar en de toekomst

 • Verbondenheid met elkaar

 • Niet alleen doen wat is toegestaan, maar ook doen wat moreel juist is

Aanvullende kernwaarden voor Hospitality

 • Gasten worden verwelkomd met liefde en respect

 • Er is ruime keuze aan vegetarische, veganistische of plantaardige maaltijden

 • Voedselingrediënten zijn grotendeels of volledig biologisch, biodynamisch of afkomstig uit hun eigen tuin. Het voedsel moet ongeraffineerd zijn en vrij van pesticiden, insecticiden, herbiciden en andere chemicaliën

 • Het keukenpersoneel kan tegemoetkomen aan gasten die glutenvrij of lactosevrij willen eten

 • Medewerkers worden met respect behandeld en adequaat beloond

 • Huisdieren zijn welkom en worden met liefde verzorgd

 • Verzorgingsproducten die worden gebruikt in de badkamer, het toilet, de sauna, de massageruimte, bij het zwembad of elders zijn biologisch en dierproefvrij

 • Speciale programma's zoals yoga, meditatie, massage en detox zijn beschikbaar

Active Senior Man
Scattered Makeup

Veganisme heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke trend in de markt veroorzaakt, en de mode- en schoonheidsindustrie hebben snel gereageerd door zich bij deze beweging aan te sluiten.

Toenemend bewustzijn van dierenmishandeling stimuleert de groei van de veganistische markt

Vandaag de dag is ongeveer 5% van de wereldbevolking veganistisch, vegetarisch of volgt een plantaardig dieet, wat neerkomt op een solide markt van 400 miljoen bewuste mensen. Deze markt groeit jaarlijks met ongeveer 8%.

De wereldwijde markt voor veganistisch voedsel wordt naar verwachting met 11,4% groeien tussen 2021 en 2026. In 2020 bereikte deze markt een waarde van 17 miljard dollar. De wereldwijde markt voor veganistische damesmode had in 2019 een waarde van 396 miljard dollar en wordt verwacht met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 13,6% te groeien van 2020 tot 2027.

Traveller

Wij bieden onze bezoekers middelen en informatie om een gelukkiger, gezonder en bewuster leven te leiden.

Met een vertegenwoordiging in het WOC. awarehouse, ondersteun je onze missie om onwetendheid in de wereld te bestrijden met kennis. Wij ontwikkelen de inhoud, jij krijgt de verkoop!

Leuk! Ik wil ook partner worden. Wat zijn de kosten?

Voor de marketing en ontwikkeling van de website zijn aanzienlijke investeringen nodig. Ondanks de hoge kosten zijn we erin geslaagd om onze maandelijkse vergoeding voor partners te houden op het zeer lage tarief van €25/maand. 

Voor €300 krijgen partners een jaar lang een plek in het WOC. awarehouse en de mogelijkheid om duizenden potentiële klanten te bereiken. WOC. voegt ook aanzienlijke meerwaarde toe aan jouw merk.

Grijp deze kans en wordt lid van ons partnernetwerk. Profiteer van ons voordelige tarief, bereik een breed publiek en versterk jouw merk online. Sluit je aan bij onze missie en maak samen met ons het verschil. Samen kunnen we een bewuste en duurzame toekomst creëren!

Sluit je bij ons aan!

WOC.

Partner Programma 

 300

Prijs per 12 maanden

 €363 incl. BTW

Verzeker jouw plaats op het WOC. platform!

Vergroot je omzet

Ondersteun de groei van bewustzijn

Het jaarabonnement wordt automatisch verlengd na 12 maanden. Als je het abonnement op ons Partnerprogramma wilt annuleren, stuur ons dan een e-mail ten minste één maand voor het einde van je abonnementsperiode: info@worldofconsciousness.com

Aanmeldingsformulier

Word WOC. Partner door je hieronder aan te melden

 

Selecteer

Welkom bij WOC.

Partnerprogramma kopen
Center Gradient Transparent
woc.today
beyond time & space
Let’s enjoy our journey towards greater awareness & fascinating knowledge.
bottom of page